søndag 23. oktober 2011

Pakke..



..med babyteppe er herved blitt sendt avgårde. Håper det faller i smak hos mottaker!
Nå er det skikkelig søndag her, og jeg har nettopp lagt Lillesøster, og tar frem strikketøyet. Har begynt på første julegaven :) Det er til en liten en.. Får se om jeg tør vise frem før jul, eller om jeg må vente til etter jul.. Man vet jo aldri hvem som plutselig titter innom ;)


Ha en deilig søndag!

lørdag 22. oktober 2011

NESTEN fullført prosjekt :)


Da er genseren sågodtsom ferdig - mangler bare å feste litt tråder på ermene og å sy til i halsåpningen, og til slutt en vask. Lillesøster poserte villig idag, til en forandring, så det var kjekt!

Det er rillegenser fra Nøstebarn, strikket i 3-trådsgarnet deres i lilla. Brukte ca 160 gram i str 2-4 år. Ser den er lang nok på armene til å holde en god stund, men faktisk tror jeg at jeg ville strikket den lengre i bolen om jeg skulle strikket en ny senere.. for den er ikke spesielt lang nå for å være på en 1,5 år gammel jente. 


Så nå nøster jeg, som det hespetreet jeg er :) Kjekt å kunne begynne på noe nytt!


Og så er det tilbud på DROPS sitt alpakka ut året!! weeee... Så her må det hamstres litt! :)


Ha en strååålende lørdagskveld!


klem fra
Kristin

lørdag 15. oktober 2011

Kommende prosjekter







Er det ikke typisk? Har nylig begynt på et prosjekt, og så har jeg kjøpt nytt garn til de neste prosjektene, og det er såå fristende å begynne på dem samtidig... så da er det vel bare til å henge i - bli fort ferdig - så jeg kan starte på noe nytt :)

Ha en fin dag!

fredag 14. oktober 2011

Hurra for helg!!


Da er endelig fredagskvelden her, og kan det bli bedre?? 


Ønsker dere alle en fin fin helg!

onsdag 12. oktober 2011

På pinnene


er det ikke så veldig overraskende lilla ullgarn. Fargen ser litt mystisk ut her, men er mye lysere i virkeligheten enn bildet tilsier..

Har kjøpt litt nytt garn, som jeg kan vise en annen dag :) Det må bare nøstes ut først... (hører du det, Julenissen? Jeg ønsker meg nøstemaskin og sånn garnvinde!!)

Ha en trivelig onsdagskveld!

tirsdag 11. oktober 2011

DIY



Fant en side med masse tips til DoItYourself-ting..
Absolutt verdt en liten titt! Siden finner du her.

mandag 10. oktober 2011

Ferdig genser


... på en fornøyd gutt! Den ble heldigvis godkjent - og enda bedre - den passer helt perfekt! Bildet bærer preg av kveldsfotografering og min latskap (myyye lettere å ta bilder med mobilen og sende, enn å ta med speilreflekskamera og ta utav minnekortet for å overføre!)

Fakta om genseren:
Nøstebarn sin rullegenser (uten en eneste rull) 
men med vrangbord på bol, ermer og hals.
Garn: nøstebarn sin 2 tråds merinoull.
Str: 10 år
Pinner: 2,5 og 3
Vekt: 164 g (ja, den veier nesten ingenting!!)

Denne begynte jeg på i starten av august, og det gikk fryktelig tregt en periode. Da hjalp det å strikke en vest til Lillesøster og et babyteppe i mellomtiden :) Men så gikk jeg tom for tilleggsprosjekter, og jeg bestemte meg for at jeg ikke fikk lov til å starte på noe nytt, og DA gikk det heldigvis mye fortere! Merker det var uvant å strikke i så stor størrelse (noe som er ganske avslørende i forhold til hvem som pleier å få strikketøy her i huset!).

Så nå er det frem med den lange ting-jeg-skal-strikke-listen, og se hva jeg skal begynne på!
Ha en fin mandagskveld!


fredag 7. oktober 2011

Nå er høsten her

for fullt, med regn, vind og temperaturer som er skummelt nærme null.
Men likevel henger litt av sommeren igjen i vinduet vårt...


ENDELIG kan vi spise deilige hjemmedyrkede tomater og agurker. De har fått MYE vann og kjærlighet, og det får vi igjen for nå :)

Igår ble ovnen inviet (for denne sesongen), og jammen skal det fyres litt i kveld også. Flammer i ovnen, ett glass rødvin og et stykk strikketøy i fanget. Åhhh, det er godt det er fredag!

Ha en fin dag!

onsdag 5. oktober 2011

Nesten klar

til å bli sendt til tigerstaden, og min kjære høygravide venninne! Mangler en vask, slik at det kanskje ser ut som det er litt jevnere strikket :)


Mangler også litt dagslys, ser jeg på bildet. Men det er jeg vel ikke alene om nå!
(får prøve å ta et nytt bilde til helgen, når jeg er hjemme på dagtid.)


Facts: Nøstebarn teppe strikket i Nøstebarn sin ull/silke i naturfarge på pinne 5.


Jeg strikket i dette garnet etter ønske fra den vordende mor, men ser nå at jeg ville nok ha valgt vanlig ullgarn selv, for dette føles ikke sånn kjempevarmt (til en vinterbaby). Men nå skal vel ikke en liten nyfødt tilbringe så veldig mye tid ute i kulden heller, så som et inneteppe, er kanskje dette veldig godt siden det er litt mykere. 

Her skal kvelden tilbringes i sofaen, siden feberen herjer her i huset. Satser på at det går fort over!


Ha en fin fin kveld dere andre!