fredag 12. august 2011

Endelig ferdig!
Mønster: Drops jakke med raglan og fletter modell z-023-by
Str: 2-3 år
Garn: Drops tynn alpakka
pinner: 2,5
Knapper: Perlemorsknapper fra Nøstebarn


Dette har vært et evighetsprosjekt! Nå i etterkant syntes jeg den var veldig kjekk å strikke, men det gikk veldig tregt med tynne pinner og tynt garn.

Ellers har det blitt lite strikking i det siste. Etter fingeren ble bra igjen, har det blitt gjort en del andre ting, som maling både her og der i heimen. Så strikketøyet har lagt enomt og forlatt i kurven. Men NÅ er jeg klar :)

Lillesøster begynte i barnehagen denne uken, og det har vært en UTROLIG kjekk uke. Hun stortrives, og det har ikke vært noe gråting (ennå iallefall.. hehe). Vi var, som alle foreldre, forberedt på det verste.. men heldigvis, det slapp vi.
Storebror er blitt kjempestor 2. klassing og stor som han er, så har han begynt å gå hjem alene fra skolen (SFO). Av den grunn tror jeg han har strukket seg MINST 10 cm bare på akkurat de to tingene! :)

Ellers har jeg bestemt meg for å ta MC-lappen!!! Mannen har jo sykkel, så da er det jo kjekt om jeg også kan bruke den :) Og jeg skulle på teorikurs igår, men det var bare jeg og en til som dukket opp. Kurset var blitt avlyst, og de kunne ikke finne oss på påmeldingslistene sine (??). Så da blir det kurs en annen dag i stedet! Ble LITT irritert, kan man si. Jaja..

Ha en strålende fredag!


3 kommentarer:

 1. Denne så kjent ut! Utrolig lekker jakke. Og så deilig i såpass "stor" størrelse, når strikkejobbben er unnagjort i alle fall! Den kommer til å passe og kunne brukes leeeenge framover.

  Tror ikke jeg har vært innom bloggen din før, her var det bare såååå mye fint! Blir her en stund, jeg...

  Har vurdert mc-lappen jeg også, sykkelen til mannen står jo der tilgjengelig i garasjen (når han ikke kjører så klart). Kjenner bare at det blir myyye penger, og endel tid. Ikke alltid lett å få til med 2 små i huset!

  Lykke til!

  SvarSlett
 2. Denne er så fin modell! Nydelig i fargen du har valgt.

  SvarSlett
 3. Så mye fint du strikker! Tror du er den rette person til å spørre - Hva har du strikket i str 1 år eller mindre som du har vært mest fornøyd med? Mønstertips og garnvalg mottas med takk!

  SvarSlett