mandag 19. september 2011

Merking av ulltøy

Hvordan merker dere ulltøyet til barna? Kjenner at jeg ikke synes det er noe kjekt å begynne å sende avgårde tøy til barnehagen eller skolen, som jeg (eller andre) har brukt maaaange timer på, og så bare plutselig forsvinner det.


Har hatt en strålende helg i Berlin by the way! :)
(og nei - det ble ikke strikking nå heller....hm... SKJERPINGS!)

4 kommentarer:

 1. Jeg bruker stryk på lapper ellr sånn tøylapper som det er med stifter på. Eller så kan du sy tøylappene på:)

  SvarSlett
 2. Skjønner godt at det ikke er noe gøy! Hva med å bestille egne lapper til det du selv lager? Feks fra minanamnband.se.. Jeg har lapper med bloggnavnet mitt på, synes det er kjekt at folk kan se hvem som har brukt maaaange timer på klesplagget ;)

  God helg!

  SvarSlett
 3. Det jeg ser i barnehagen er at noen skriver med tekstiltusj rett på plagget. Det fungerer fint dersom barnet har kort navn og plagget har en lys farge (er jammen ikke alltid så lett å huske initialene til alle barna).. Noen iherdige foreldre klarer å få de berømte strykelappene til å henge på, men vi ser at de fleste detter av til slutt. Det beste er de lappene som er sydd på. Da enten bestilt med barnets navn på, eller med egenptodusert merke som du evt kan skrive navnet til barnet på.
  Lykke til :)
  MEN nå ser jeg det fra barnehagen sin side. Vi spyr av å lete etter eiere av ulike plagg. Forstår jo at det kan være arbeid å sy lapper i alle klærne...;)

  SvarSlett
 4. Kanskje du finner en løsning på denne siden?

  http://www.sabo.no/produktkategori/navnelapper-1.aspx

  :)

  SvarSlett