søndag 29. april 2012

TTT

Ting Tar Tid! 
Jeg startet på denne kjolen for noen uker siden, og jeg er ennå ikke ferdig. Ikke har Lillesøster fått prøvd den ennå, så det er uvisst om den passer til 17.mai i år eller om vi må vente til neste år. Først må tråder festes og det må strikkes i halsåpning og ermehull, og skjørtekanten må syes opp. Men slik ser den ut foreløpig!De harde fakta:

Hefte: Dalegarn mini klassisk nr 224
oppskrift: 22403 Voss, av Olaug Kleppe
str: 4 år (litt spent på akkurat det!)
Pinner: 2,5 og 3
Garn: Sisu koksgrå og hvitI helgen har vi vært i Loen i 60 års feiring, og har virkelig storkost oss med hotellhelg med familie! Det ble mye god mat og drikke og masse bading. Så i kveld blir det beina på bordet, og litt mer mat, før det er tilbake til knekkebrød og vann i morgen.. hehe..


Ellers har jeg begynt med kjøretimer på motorsykkel, og det er GRÅDIG kjekt!! Anbefales! Så kanskje jeg ender opp slik som dette....? 


Lånt bilde...
Ka du trur mor? Passer det?


Ha en fin søndag og nyt neste uke med sol og varme(re vær)!!3 kommentarer:

 1. Ser kjempefin ut! Må innrømme at jeg synes det kjedeligste var halskanten og ermeåpningene. Men jo fortere gjort, jo fortere ferdig!

  SvarSlett
 2. For en flott kjole!
  Her er det bare å stå på for å bli ferdig! All mulig oppmuntring og lykke til, for montering er vel tøffeste biten :)

  SvarSlett
 3. Så fin den blir! Jeg er nettopp ferdig med min - den ligger til vask. Jeg brukte akkurat en måned, synes det tok superlang tid å strikke skjørtet. Og da jeg endelig var ferdig, var det tråder å feste og kanter å brette inn. Men kjolen blir jo så fin til slutt!
  Lykke til med innspurten!

  SvarSlett