søndag 1. desember 2013

Gjett hvor vi bor....

Jeg gløttet i garderobeskapet i gangen en morgen, og plutselig slo det meg at det var da mange Fanagensre i skuffene deres. Her ser du samlingen. Ikke verst - fem gensre på to barn. Flere blir det nok i fremtiden også, gjerne i litt andre fargekombinasjoner. Jeg har kun strikket de to underste, mens de to øverste er arvegensre (fra storebror og bonuskusine) strikket av bestemoren.
 
 
Den lyseblå genseren er litt "ekstra fin", for den er mannen min brukt da han var liten gutt. Usikker på hvem som strikket den til han da, men det var mormoren hans eller oldemoren hans. Genseren er kjempeflott ennå, men merker at garnkvaliteten har endret seg de siste noen-og-tredve årene. Garnet er litt stivere enn det myke fine garnet som finnes nå. Men det er heldigvis ikke stålull, så den går fint an å bruke av storebror nå.


Flaks vi bor i Fana..... :)

Ha en strålende første søndag i advent!

10 kommentarer:

 1. Uff no bør jeg være flau, jeg er fana jente men hakke en eneste fanagenser i hus :O Veldig fine farger, fanagenseren rykket opp et par hakk på strikkelisten... :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ikke noe å være flau over - jeg har "nettopp" oppdaget mønstet selv! Og det er aldri for sent ;)

   Slett
 2. For en flott samling! Fanamønsteret er virkelig fint! Har enda ikke prøvd meg på det men det må jeg nok:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Var egentlig ikke klar over at vi hadde en samling i hus, men det har tydeligvis "hopet seg opp" ;) Mønsteret kan anbefales!

   Slett
 3. Fanagensere er jo nydelige da! :)

  SvarSlett
 4. Så utrolig vakkert syn!Mange fine gensere i fine farger!Synes Fana er så fine :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Enig med deg - liker godt mønsteret!

   Slett
 5. For en samling! Fanagensre er så vakre! Mange spennende farger du har i skapet:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk :) Jo, det ble en god del farger her, og synes det er kjekt! Jeg er litt mer tradisjonell i fargevalget selv, når jeg strikker Fana.. blir mye marine og hvitt!

   Slett