lørdag 10. januar 2015

Votter til a' mor..

Jeg har strikket votter - TIL MEG SELV - og nå er de ferdig! Vottene har jeg strikket tidligere også, og denne gangen gikk det betraktelig kjappere enn første gang, da jeg brukte litt tid på å skjønne hva de egentlig mente i oppskriften. Så mye strikk og rekk opp igjen, strikk og rekk opp igjen sist.
 
 
Vottene er vel kjent for de fleste strikkebloggere; GROVE MITTENS av Jared Flood. Garnet jeg har strikket i er Cascade 220 og jeg har strikket på pinne 4,5 mm.  Jeg kjøpte garn og oppskrift for flere år siden, og har hatt de liggende lenge. Forrige par var ferdig for 2 år siden, og ble gitt bort i gave (du ser innlegget her), mens disse måtte bli til meg selv.

 
 Jeg har enda et nøste igjen til disse vottene, men tror ikke de blir til helt med det første. Har jo tusen andre ting som må strikkes.

Vottene får ligge i fred i dag, da det er ORKANvær ute. Så dagen tilbringes med fyr i ovnen, og strikketøy i fanget og stearinlys og lommelykter i beredskap i tilfelle strømmen går.
Ønsker dere en strålende lørdag!

 
 
 

5 kommentarer:

 1. Nydelig votter! Veldig fin i den freshe fargen:) Det høres tryggest ut å holde seg innendørs når orkanen herjer. Den kom heldigvis ikke til Romsdal, slik det var meldt. Det har i stedet kommet et dryss med snø:)

  SvarSlett
 2. Dette var virkelig fine votter! Både flettemønsteret og fargen du har valgt. Vet du hvor mye garn du har brukt? Jeg har et nøste i samme type liggende, og dette var et godt tips for bruk av det:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg brukte i underkant av et nøste, så da har du nok :) Så gøy da! Hvilke farge har du?

   Slett
 3. Wow! Det var flotte votter! :)

  SvarSlett