lørdag 6. februar 2016

Rosa drøm

Jeg har nevnt Knitting for olive tidligere, da jeg teststrikket en genser for dem. Men anbefaler deg virkelig å kikke innom siden og se alle de skjønne oppskriftene de har til de små.
Jeg er på et nytt prosjekt derifra - Blondekjole - og mønsteret er en FRYD å strikke. Overraskende lett er mønsterstrikken også (og da er det jo veldig kjekt at det ser komplisert ut)!!


Jeg strikker kjolen i garnet FINCH fra Quince & Co i fargen som heter Dogwood, og resultatet ser ut til å bli helt perfekt for en jente på 2 år.

Kjolen strikker jeg i str 3-4 år, på pinne 3 og har beregnet 4 hesper med Finch. Mulig det blir akkurat litt knapt med garn, men det kan jeg heller oppdatere med senere hvor mye garn som gikk med. Men garnet er i alle fall en DRØM å strikke med!!

Jeg ønsker deg en finfin helg!

PS: jeg er også på instagram @ispinner og ravelry (Ispinner) om du vil møte meg der!
3 kommentarer:

  1. Jeg har også lyst til å strikke med garn fra Quince, men har foreløpig mengder med annet garn som må brukes opp! Kjolen blir nok flott, det er så bra når det er artig å strikke et mønster :)

    SvarSlett
  2. Jeg har sendt deg et spørsmål på frøken kanin bildet fra 2015 kan du svare på det?du strikker forresten fantastisk mye fint :)

    SvarSlett