tirsdag 14. februar 2012

Nok et votteparJeg er tydeligvis votte-strikker for tiden. Dette paret fikk mamma til morsdagen. Strikket i Sisu-garn, og det gikk med nesten ett nøste av hver farge. Oppskriften er fra Votteboka 3, kjøpt hos Thuvestua


Siden jeg startet på strikketøyet når jeg var bortreist, så hadde jeg ikke lest oppskriften nøye og fått med meg riktige pinnestørrelser. Resultatet var at jeg strikket hele votten på str 2,5 og gikk opp til herrestørrelsen. Så i stedet for Almas vott, ble det Auduns (?) votter - eller i dette tilfellet mors votter :) 


Men selv synes jeg det er godt om ikke vottene blir for "slaskete" på hånden, så håper mottakeren er enig i det.
Det ble i blåfarger, og jeg håper de matcher den nye blå boblejakken!


Ellers strikket jeg min første prøvelapp i går kveld, for jeg har kjøpt garn til strikk som blir til MEG!! :) Så dette blir spennende. Dere får litt sneakpeaks underveis.. 


Ha en fin dag!

5 kommentarer:

 1. Stilige votter! Morsomme de røde og grå på forrige innlegg også. Jeg er mer enn middels interessert i vottestrikking, og gleder meg til å se hvert par som dukker opp på bloggene jeg leser. Ha en fin dag videre!

  SvarSlett
 2. Oi, stilige! Jeg er ikke så god påvottestrikk jeg, men disse var jo til å bli inspirert av! Heldig mor!

  SvarSlett
 3. Tusen takk for koselige kommentarer! Og Lykkelinn - jeg har virkelig oppdaget vottestrikk nå, og synes det er kjempekjekt! Så anbefales :) Og så er det jo SÅÅÅÅ mange fine oppskrifter...

  SvarSlett
 4. Mor var så kry av de fine vottene sine. Så vet du det...:-)
  Og jeg synes fortsatt du er veldig flink!

  SvarSlett
 5. Jeg jobber med å komme inn i vottestrikke-modus, og da er flotte votter som dette god inspirasjon!!! Likte godt fargekombinasjonen med blått og grått:-)

  SvarSlett