onsdag 2. mai 2012

Jippi, den passer!!

Lillesøster har ikke vært så veldig villig til å prøve Vossakjolen på, og ikke er den helt ferdig ennå, men det går sakte men sikkert fremover. Nå vet jeg iallefall at hun kan bruke den I ÅR, og da er det litt lettere å skulle bli ferdig :)Hun var ikke så veldig keen på å bli fotografert, men fikk iallefall knipset noen bilder, som viser at størrelsen er grei. Kanskje den til og med kan brukes neste år? Men synes det er imponerende, at str 4 år, passer til en som straks blir 2 år. Strikker jeg SÅ stramt?

Trådene er festet, og kanten er brettet inn og sydd. Mangler kun å strikke en hvit kant i halsåpningen og i ermehullene, vasken den og SÅ er vi klar for 17.mai.. Iallefall noen av oss. Bunaden min (Vossabunad), er og blir for liten, og jeg er ganske så treg med å få sydd den ut, for jeg har jo et ørlite håp om å krympe litt i størrelsen selv ;) Jaja. 

Ellers er Drops jakke med raglan og fletter modell z-023-by i full bruk nå som det er litt varmere i luften.


Luen har tanta heklet, med fin blomst på. Ullue, men fremdeles finner hun den frem selv, og vi venter en liten stund med å pakke den vekk. 

Ha en fin onsdagskveld!

3 kommentarer:

  1. Voss kjolen er så utrolig nydelig. Kjempe søt modell du har også. Jakken jenta di hadde på seg var også veldig søt. Ønsker deg ei riktig god helg :)

    SvarSlett
  2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  3. Beklager surr fra min side! Kjolen sitter kjempefint på jenta di :)

    SvarSlett