søndag 13. mai 2012

Nytt strikk på pinnene


Endelig et livstegn fra denne kanten. Her er siste påbegynte prosjekt. (Note to self: ja, jeg trenger maskemarkører...) Gratismønster laget av Grasflacken, og du finner det på Ravelry her. Hun har en veldig spennende blogg, og har masse flotte oppskrifter som jeg håper jeg får prøvd meg på etterhvert! 


Dette er første gang jeg strikker ovenfra og nedover, så da kan jeg jo prøve litt underveis. Satser på grått og lyseblått, at det blir en vårlig kombinasjon! Trenger litt vår, for det er lite som minner om vår ute idag. Det er nærmest høststorm, og hagemøblene blåser frem og tilbake på terrassen, blomsterpotter har blitt flyttet i ly, og det regner trollkjerringer! Så nå sitter vi inne, med stearinlys tent og strikketøy og blogg (og fotball på tv for min bedre halvdel!), og nyter å kunne være inne.


Det har ikke blitt så mye tid til strikking i det siste, men har iallefall fått fullført Vossakjolen med lue, og det i "god tid" før 17.mai! *Klapp på skulderen*


Ønsker dere som er innom en fin uke, og en flott 17.mai feiring!

7 kommentarer:

 1. Stilig!

  Stikk innom og sjekk ut hva som skjer på bloggen vår. Vi planlegger stort blogglotteri, så her er det mye moro på gang! =)

  SvarSlett
 2. Kjempefin! Den skal jeg også strikke en gang! ;)

  SvarSlett
 3. Den har jeg også tittet på :) Selv har jeg fått helt dilla på å strikke ovenifra og ned. Ha en fin dag!

  SvarSlett
 4. åå, denne likte jeg godt! Takk for inspirasjon!!
  :O) listen blir bare lenger og lenger.........

  SvarSlett
 5. Kjekt med nytt prosjekt :)

  SvarSlett
 6. Kjempefin blogg du har!

  Denne jakka har jeg også lyst å strikke! Din blir nok kjempefin:)

  SvarSlett
 7. Denne jakka er bare superfin. Jeg holder på med en, jeg også, men sitter fast ved 10cm nedover den første armen.. Men nå skal jeg vurdere å ta jakka opp fra strikkekurvdypet. ;)

  Jeg har lagt ut en utfordring til deg på bloggen min. Hadde vært gøy å lese svarene dine. :)
  Ha en fortsatt god fredag!

  SvarSlett