mandag 4. juni 2012

Nok en marius

er blitt strikket og alt for raskt overlevert, til at jeg rakk å få tatt bilde. Det ble en Mariusgenser rundfelling, i str 1 år til nevøen min som ble døpt i helgen. Slik ser den ut i oppskriftsheftet til Sandnes garn. (og ja, det blir minst like fint på mottakeren ;)


Butikken jeg handlet oppskrift og garn i hadde ikke lanett, så jeg strikket med Dale sitt babyull i stedet. Og i stedet for å ha en marineblå halskant som i oppskriften, valgte jeg å fortsette med rødfargen øverst i mønsteret i halskanten også.
Jeg satt til kl 01:30 på natta kvelden før, og festet tråder, så fikk ikke engang vasket den før den ble gitt bort. Så ja, bommet litt på tiden der ja..

Nå er det nok en travel uke vi er i gang med - reise og mye jobbing og 3 dagers bryllupsfest til helgen. Jippi, det gleder jeg meg til!!

Ønsker dere en strålende uke!

2 kommentarer:

  1. Off satt du så lenge oppe! Heldige meg som er mamma til nevøen din ;) som fikk den nydelige genseren! Gleder meg til den kan tas i bruk!! Og ei tidl. kollega av meg skrev på facen i dag (som er litt i overkant glad i jul) at det bare er 29 uker til jul! ;) Skal ta bilde og sende over til deg jeg :)

    SvarSlett
  2. Får aldri nok marius sier jeg bare! ;)

    SvarSlett