tirsdag 24. juli 2012

Tilbake til hverdagen

Da var hverdagen her igjen.
Sommeren er over for denne gang, iallefall ferien. Etter været å dømme, så ser det jamme ut som høsten har startet allerede. Feriestrikketøyet for i år, som ble med til Puerto Rico var mitt første sjal - Camomille sjal. Veldig kjekt å strikke, og resutlatet ble ganske okei også. Garnet er Isager sitt Alpaca 1 og Tvinni Tweed i to litt ulike lyseblåtoner. Strikket på pinne 3,5 og 3. I følge oppskriften skulle det gå med 150 g av hver garntype, men jeg brukte bare 100 g av hver. Sjalet ble stort, og over 180 langt i lengden... Deilig!!


Sjalet kommer nok til å bli flittig brukt i høst, og som et første sjal gav dette mersmak.. det kommer nok flere sjal på pinnene utover høsten.

Oppskriften kjøpte jeg hos amimono.dk i heftet Knit Collection 2010 som har flere flotte oppskifter. Det kan også kjøpes som enkeltoppskrift i nettbutikken deres. Jeg vet at Knit Collection 2010 også selges hos Pinnsvindesign.no her. Det var hos Pinnsvindesign jeg bestilte Isager garnet.

Ha en fin dag alle som kikker innom!3 kommentarer:

 1. Hei, jeg fant bloggen din jeg.. :) Jeg falt pladask for sjalet du har strikket!! Det var utrolig lekkert.. Kan jeg spørre hvor du har fått tak i mønsteret? Så det på Ravelry, men enten så overså jeg det, eller så står det ikke til salgs der? Jeg kunne gjerne tenke meg å strikke det, jeg også... :)
  Nå skal jeg ta en runde inne hos deg, mens jeg koser meg med en kaffekopp..
  Ha en fin fin tirsdag videre.. :)
  Kristin

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Kristin!

   Tusen takk for koselig kommentar!! :) Det er sant at man ikke kan kjøpe oppskriften på Ravelry. Jeg kjøpte strikkeheftet med oppskriften her:
   http://www.shop.amimono.dk/AS/BOeGER/KNIT-COLLECTION-2010.html
   Men det går også an å kjøpe den som enkel oppskrift fra samme nettbutikk.

   Ellers vet jeg at de selger heftet hos Pinnsvindesign; http://pinnsvindesign.no/shop/amimono-heftet-2010-3273p.html

   Du får også ha en flott tirsdagskveld videre!

   Slett
 2. Veldig fint i blått! Camomille var yndlingssjalet i vinter, og det gledes til å tas i bruk til høsten!

  SvarSlett