søndag 26. august 2012

Ny hverdag

På onsdag blir jeg student! Da starter jeg på veiledningspedagogikk, og må nok belage meg på noen kvelder meg lesing og oppgaveskriving og strikkepinnene blir nok lagt bittebittelittegranne til side. Ikke altfor mye håper jeg! Jeg har iallefall startet på (nok) et nytt prosjekt som må bli ferdig snart, siden vi når som helst får en ny baby i familien.

Dette er forsøk 2 på bolen, for jeg presterte å strikke flettene opp-ned og det ble rett og slett ikke noe fint syntes jeg. Så det har tatt meg noen kvelder å strikke disse få cm'erne :)


Idag begynte jeg på ene ermet ute i solen. Prøver meg på magic-loop, og det er forsåvidt greit, men litt knotete på en så liten erme. Jeg liker i grunn å strikke på strømpepinner, men ser for meg at rundpinne er kjekt når du strikker på flere masker enn det jeg gjør. 

Begge bildene er fra samme prosjekt og med samme garn og samme farge - Drops Alpaca i lysegrå. Håper det blir klart før babyen kommer, men jeg har helgardert meg med å strikke i str 6 måneder :)

Og forresten - jeg skrev jo her tidligere at jeg holdt på med kjøretimer på motorsykkel... vel... *hviske hviske*.. jeg har oppkjøring nå i uken!!! Hjeeelp!! ;)

Håper dere som kikker innom har hatt en fin helg og så ønsker jeg dere en fin uke!!

2 kommentarer:

 1. Så spennende med studier! Ønsker deg lykke til med det! Jeg fulltidsstudent med to barn, og merker godt at hverdagen er hektisk! Prøver å ha fast lesetid på dagen fra 8-16, slik at jeg kan kose meg med det jeg vil på ettermiddagene og kveldene:) Har funnet ut at det er en fin ordning for oss.

  De flettene så skikkelig fine ut, blir spennende å følge med her inne når den blir ferdig.

  Ha en fin Mandag:)

  Line

  SvarSlett
 2. Kan jo hende du får strikket litt mens du leser? Jeg lurte med meg pinnene på forelesningene, jeg da. Ikke avanserte greier, menn sånt som man får til uten de store anstrengelsene.:-)

  Ser så mykt og deilig ut det du holder på med, blir nok fint!

  Lykke til med både studier og oppkjøring :-)

  SvarSlett