søndag 19. august 2012

Sett på maken...

Eh... To stykk votter rett fra pinnene, men har du sett...?


Det ble to stykk høyrevotter i stedet for et par.. Feilen ble oppdaget underveis, men såpass sent at jeg ikke gadd rekke opp. Så da gjenstår det bare å strikke 2 stykk venstrevotter... *gjesp*.

Mønsteret er: Ørjans votter fra Votteboken 3
Garn: Sisu koksgrå og hvit
Pinner: 2,5 og 3

Kjenner at jeg ikke orker å gå RETT på strikking av to venstrevotter, så disse skal få lov å ligge en stund og vente på venstrevotten sin før jeg vasker de. 

Nå er det en stund siden jeg har skrevet noe her, men har en del nesten ferdige strikkerier. Ellers har jeg prøvd meg på å handle garn på nett, og har nettopp mottatt en stor pakke med mye nytt (for meg) garn. Så gleder meg til å gå i gang med nye, spennende strikkeprosjekter. Skal vise det frem senere.. :)
Ønsker dere en flott søndag!

4 kommentarer:

 1. Ojda, så irriterende :( Håper du får strikket begge parene da, for det var fine votter. Jeg har nettopp rekt opp alt jeg til nå hadde strikket på en genser - hadde strikket rundt, istedet for fram og tilbake - aaargh! Og så med angoragarn, også..

  Sånt skjer, lykke til!

  SvarSlett
 2. Fort gjort! Du er absloutt ikke den eneste som kan gratulere seg med flere venstrevotter :)

  SvarSlett
 3. Kjedelig med en gang, men veldig deilig når man "plutselig" har ferdig 2 par :-)

  SvarSlett
 4. Må flire litt jeg.! kjenner meg så igjen her :) typisk at man strikker to av samme vott, å aller helst når man egentlig ikke har lyst å strikke votter :p
  Men heldigvis går det relativt fort å strikke to til :) å det positive er jo at du plutselig har to par i stede for ett :D

  Ha en flott uke :)

  SvarSlett