søndag 17. november 2013

Strikke strikke...

Hei! 

Etter Instagram kom, så glemmer jeg nesten bloggen.. Det er jo så mye lettere å "bare" legge ut bilder fortløpende... ;) Følg meg gjerne - brukernavn er ispinner.

Strikkeriet jeg holder på med nå er votter, med oppskrift fra Terri Shea sin bok Selbuvotten, oppskrift heter Firkantvottar. 

Vott 1 er ferdig, og vott 2 er akkurat påbegynt. Strikkes i Falk fra Dalegarn.


Nå skal resten av helgen nytes med familiebesøk og strikking i kveld! 

4 kommentarer:

 1. Så fin en variant det var da :-) Jeg har nettopp strikket mitt første par votter og holder nå på med par nummer to - det var heldigvis mye lettere enn jeg trodde!

  SvarSlett
  Svar
  1. Votter er kjekt!! Men merkelig nok er vott nr 1 kjekkere enn vott nr 2... :S

   Slett
 2. Disse er så fine, den står på listen min over julegavestrikk i år... Fikk lyst til å begynne på de når jeg så bildet ditt på instagram i helgen. Er enig med deg i at bloggingen kommer litt i andre rekke, det er jo så enkelt å bare hive ut bilder der. Liker fortsatt blogginnleggene best, de viser liksom litt mer enn bare bildet, selv om et bilde kan si mer enn tusen ord....

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei lenehammertro!
   Tusen takk for koselig kommentar! Ja jeg er enig med deg at bloggeinnlegg er litt kjekker, for der er det mer info og kanskje til og med FLERE bilder av samme plagg.. hehe..
   Tenker at hyppigere blogging får være et nyttårsfortsett!

   God helg til deg!

   Slett