søndag 13. november 2011

Bursdagshelg

Herlighet som tiden flyr!! Igår ble Storebror 7 år, og det blir grundig feiret i hele 3 dager! Så det er mye gjøre-klart og rydde-bort, men det er jo veldig koselig med selskap da :)

Jeg har prøvd meg med pyntekål som bordpynt, og må si at jeg synes det ble veldig fint! Prøvde å ta bilder av bordet, men det var alt for mørkt, så tok den ene kålen i vinduskarmen, for å få litt lys. Slik ble kålen, etter at jeg plukket vekk litt for mye av de grønne bladene, eller ble den så alt for stor til den lille vasen. Så kål kommer jeg til å pynte med flere ganger, gjerne i større vaser, så jeg kan bruke litt mer av det grønne også!
Innimellom all ryddings og forberedelser, er det godt å kunne slenge beina på bordet når kvelden kommer, og fiske frem strikketøyet. Har strikket litt ymse ferdig, men det er jo julegavestrikk, så tror ikke jeg kan vise det frem helt ennå...
Ellers har jeg begynt på nytt prosjekt, som går i følgende farger


Det var ikke så veldig spenstige farger for å være meg, for når jeg ser gjennom det som jeg strikker, er det lilla og grått som går mye igjen. (så note to self, prøv deg på litt andre farger også!) Men synes kombinasjonen av de to lillafargene ble fint :)


Nei, jeg får gå i gang med dukstryking og kakebaking til helgens siste slaberas!


Ha en fin søndag!

1 kommentar:

  1. Så kult det ble med kål som pynt - kjempelekkert! Og i litt samme lillafarger som på garnet på bildet under også. Lilla er fint! :) :)

    SvarSlett