tirsdag 15. november 2011

Rolig kveld

Da er kvelden endelig her! Dagen har gått i ett. Nå er det beina på bordet, og frem med strikkepinner og tastatur. Har fått ferdig litt småting.. blant annet dette:


Nøstebarn sine rillestrikka votter, strikket på restegarn etter et tidligere prosjekt. Disse går til Storebror, men kjip som jeg er tenkte jeg skulle putte dem i adventskalenderen.. kan ikke BARE ha sjokolade og dill og dall, men må ha litt fornuftige ting også :) 
De er strikket i str 6-8 år, og tror det skal være en grei str. Ble et litt ekkelt bilde, med grådig mørk bakgrunn, men av alle steder så var yttergangen det rommet med best belysning nå når det er bekmørkt ute. (det er jo mørkt når jeg går hjemmefra og mørkt når jeg kommer hjem igjen fra jobb! Blir godt når sola snur igjen!)

Andre ting som er strikket er dette


Vest fra Nøstebarn.. Gråfargen synes jeg er veldig fin, men det ble veldig kjedelig uten noe på den. Så - WHAT TO DO? sy på noe? hekle noe (siden jeg ikke kan hekle liksom..)? strikke en figur og sy på? merker jeg ble veldig blank på dette feltet.. 
Veldig kjekk tv-strikk forresten, denne vesten. Den er ikke i boka, men å få kjøpt som "løs" oppskrift sammen med tunikaen som jeg også har strikket. 

Ellers har jeg overraskende nok gått i gang med et nytt Nøstebarn-prosjekt. Fargene er blitt vist tidligere.. Så håper jeg at det snart blir klart, og kan vises frem! 

Mannen er snill og hjelpsom (og handy!!) og ute og legger gulv i min bonus-bror sitt nyehus for tredje dag på rad, så jeg koser meg med strikking, bloggelesing og klissete serier!

Ha en fin fin tirsdagskveld!

1 kommentar:

  1. De vottene så gode ut :-)
    Jeg foreslår (nok en gang) å hekle noe pynt... En god anledning for å lære seg noe nytt... ;-)
    Om ikke så finnes det jo masse fine sy-på-merker?
    Synes iallefall du er kjempe flink!

    SvarSlett