onsdag 21. november 2012

Pakke pakke pakke pakke.....

I morgen er den store dagen - New York here I come!! Var på "hengende håret" et lite øyeblikk på søndag, når media stormet som verst om SAS og konkurs, men litt flaks skal vi ha her i livet, så det ble ikke noe konkurs i denne omgang og ei heller avlyst tur! Så det er jeg litt glad for (ja, bare LIIIITT!!!!)!

Det har ikke blitt så mye strikking i det siste, da det er travelt nå før jul med skole og jobb osv. Men jeg har nå klart å få strikket meg en lue - Wurm etter mønster fra Katharina Nopp.

Jeg var superfornøyd da jeg var ferdig, for den var helt topp i passformen. MEN etter en runde i vaskemaskinen (håndvask, hva er det??) ble den veldig baggy. Men får se om det "går seg til" eller om jeg får rekke opp litt og gjøre den mindre. 


Litt fakta:
Garn: En tråd Drops Merino ull og en tråd Drops alpakka.
Pinner: var det 5?
Vekt: Denne er tung til lue å være. Brukte over 100 gram av hver tråd. Så ikke rart den ble baggy..

Jeg strikket med dobbel tråd på halsene til barna her tidligere, og sa jeg måtte gjøre det igjen, og luen er veldig god og varm. Tenker jeg må strikke flere, men kanskje da med enkel tråd eller bare ikke gjøre den sååå lang som denne (selv om jeg strikket kun 9 slike "pølser" og mønsteret sier "strikk 10 stykk eller til ønsket lengde). La også opp et par masker mer enn oppskriften sa, for jeg begynte på en i str medium først, og den syntes jeg ble så liten. Tror jeg la opp i str L pluss 5 masker. Så den sitter veldig fint - ikke for stramt og ikke for slapt. Ps: tusen takk for masse svar på forrige innlegg om strikkepinner på fly til Junaiten!! Nå gjenstår det bare å se hva som kan passe å ta med, og om jeg ender med de farlige bambuspinnene (som blir fryktelig skarp når du knekker de) eller om jeg prøver meg på metallpinnene.

Nei, nå får jeg fortsette pakkingen! Weeeeeee!! :)

2 kommentarer:

  1. Kjempefin lue! Håper det ordner seg med pinner på reise.
    God tur!

    SvarSlett
  2. Hmm høres IKKE noe kjekt ut altså å reise til New York!!.. litt missunnelig kjenner jeg.. hi hi god tur!!!, regner med jeg ser deg flygende på mandag:)) Ta m den tøffe nye lua:) See you

    SvarSlett