fredag 16. desember 2011

Bare en uke igjen!!

Tiden bare flyyyyr avgårde! Det er jo bare én igjen til selveste julekvelden :) Jeg gleder meg veldig, selv om jeg kunne tenke meg litt mer tid. Har så mye jeg skulle ha gjort. Jaja, det får jeg heller gjøre til neste år ;)

Har ikke så mye jeg kan vise frem ennå; men har iallefall fått fullført babygave #1.Kjole etter oppskrift fra Myk Start. Strikket i restegarn (nøstebarnull) i lys lilla i str 3-6 måneder, og med søte knapper kjøpt på Berthas oldebarn.

Har bestilt meg ny mobil nå, for den jeg hadde gikk i gulvet igår (for n'te gang!!) og denne gangen knuste skjermen... så da håper jeg at postmannen kommer FØR julekvelden (evt at han leverer den videre til nissen, som kommer med den! Ja, de er vel i slekt, er de ikke? Begge kommer jo i røde klær med gaver på døren..)

Nå er det endelig helg, og den skal nytes til det fulle med hjemmekos, besøker og litt stresse-strikking...  :)

Ha en strålende helg!
 

2 kommentarer:

 1. Søt babygave! Nyt helga:-)

  God førjulsuke!!

  SvarSlett
 2. En kjempe fin babygave! Blir nok prinsessen som får den (for går utifra at det er gave til en liten prinsesse) veldig glad. Mammaen og pappaen med. (jeg hadde iallefall blitt utrolig glad).
  1 uke igjen, ja. Jeg som begynte så tidlig med gavene i år. Trodde jeg hadde så god tid men blir visst litt sånn angst-rekker-jeg-dette-hekling i siste liten likevel...

  God klem til flinke du :-*

  SvarSlett