mandag 5. desember 2011

Ops, ingen babygave?

Jeg har tre venninner som har født i løpet av de siste to ukene, og jeg har ikke strikket noe som helst. INGENTING!! For jeg hadde jo så veldig god tid! Så da sitter jeg her, og kjenner på den dårlige samvittigheten... Og har tatt frem pinnene og garn fra den o-store-kurven. Så nå jeg babygave nr 1 i gang. Så til de av dere i familien som evt skulle ønske dere ull til jul, vel - dere er nedprioritert! (ja, for sånt begynner man ikke på før i desember...)


Så det er jo noe til å huske på til neste år; START MED JULEGAVESTRIKK tidlig!! Ikke aner jeg hva jeg har gjort på, siden jeg har "glemt" jula og svimet meg gjennom 9 måneder (vel,har vel bare visst om det 6-7 måneder i forkant!) med babyer i vennekretsens mager, uten så mye som å tenke på at de skulle komme ut en gang.

Helgen gikk fort! Men fikk kost oss, og jeg fikk strikket en del.. (på hva da?) 
Ellers hadde vi juleverksted på søndag, hvor vi blant annet fikk laget litt pynt til bordet med perler.


Og til dere som ikke er så hyppig innom Pickles, og kjenner hele sortimentet der, så kan dere jo se på dette og lure på hva det gule garnet jeg kjøpte for en tid tilbake ender opp som...

 
Her er det tett program fremover, så vet ikke hvor mye tid det blir til verken strikking eller blogging!

Ha en fin mandagskveld og en ellers så strålende uke! :)

2 kommentarer:

  1. Tja, hva det ender opp som er vel ennå litt tvilsomt?

    Jeg er og igang med barselgavestrikking! Satte igang idag, og babyen er ti dager på overtid, så sjansen for at det blir fødsel før barselgaven er ferdig er stor. Hadde jo så god tid!

    SvarSlett
  2. Ja, det er rart hvor god tid man tror man har innimellom. Blir spennende å se hva du strikker på da :)... Regner med vi får se..?

    SvarSlett