mandag 30. januar 2012

Litt julegaver - igjen

Jeg har vært treg å få vist frem de hjemmelagde julegavene vi fikk til jul. Siden jeg er hjemme med Lillesøster idag, som ikke er helt i topp form, så ser jeg mitt snitt til å vist iallefall littegranne (må få det unna før neste jul!!).

Siden jeg holder på med strikkerier som ikke kan vises frem ennå, så kan jeg liksågodt vise frem hva andre har strikket :)


Dette er en tovet strikkekjole som Lillesøster fikk til jul av Mimmi. Oppskriften aner jeg ikke hvor kommer ifra, det var noe som var kopiert fra et hefte, men kan komme tilbake til det. 

Kjempekjekt med et plagg som er grønt - det er helst rosa, lilla og rødt som er i skapet. Den sitter veldig godt på, og passer godt til en som snart blir 2 år år.

Jeg har lastet ned Picasa, og har prøvd å bruke det til bildene her.. ser jeg kunne gjort litt mer med fargen, som ble veldig grå på første bildet, men pytt pytt. Får leke meg mer med andre bilder. 

Ønsker dere alle en fin, og produktiv uke!

2 kommentarer:

  1. Fin kjole til lillesøster med pynt på og allting! Jeg skal også i gang med Picasa snart. Alltid spennende med noe nytt. Ha ei fin uke!

    SvarSlett