fredag 3. februar 2012

Vi har besøk

av Bamsefar. Storebror har fått med seg hjem skolens (rettere sagt; klassens) bamse for helgen, og i den anledning spurte han om ikke Bamsefar kunne få seg noen strikkevotter? Ja, for det var jo det eneste han manglet av klær! Og nå som det var snø, var det et ABSOLUTT behov!
Jeg har ikke strikket til en bamse før, så  la opp 28 masker, og strikket "selbu"-mønster etter en hanske-mønster (ene fingeren). Det gikk helt greit. Så nå mangler bare en snor som skal gjøre at vottene kan holde seg på plass. Gikk med en liten time og nesten ikke noe garn. Storebror ble veldig fornøyd, og tja... jeg tror kanskje Bamsefar ble fornøyd han også. :) Hva tror dere?

Nå er det frem med ordentlig strikketøy, og et lite glass med vin! Ha en fin fin fredagskveld og en riktig god helg!4 kommentarer:

 1. Godt utført oppdrag! Klassebamse er ukjent ennå hos oss, regner med vi blir kjent med en til høsten når eldstemann begynner på skolen.

  SvarSlett
 2. Klart Bamsefar må ha votter når det er snø og allting! ;) Da passet det jo bra at Bamsefar er på besøk hos en gutt med en strikkeglad mamma :)

  SvarSlett
 3. Så koselig å se at det fremdeles finnes klassebamser som får bli med heim på overnatting og opplevelser. Jeg har brukt det i mange år i småskolen. Bamsen hadde bok der eleven eller foreldrene skrev ned hva Bamse hadde vært med på. Dette ble lest opp eller fortalt neste dag i morgensamlinga. Stor stas. Klart Bamse måtte få fine selbuvotter nå som det er så kaldt. Så kjekt å få med seg på skolen på mandag. Flink mamma! God helg til deg og dine!

  SvarSlett
 4. Så klart bamsefar er fornøyd med så fine votter. Blir stas for storebror å vise dem frem i klassen på mandag :-) flink mamma er du!

  God lørdagskveld i heimen.

  SvarSlett